18.
Apr
2019
Blog
Dobra strana mode je u tome što u svakom trenutku može da istakne vaše skrivene ili pak one za koje niste ni znali da ih imate, strane. Uz vanvremenski animal print i ove sezone moći ćete slobodno da prošetate svoju “divlju stranu”.
12.
Jun
2019
Blog
Rider je brend letnje obuće inspirisan pokretima i modnim trendovima inspirisanih uličnom modom. Pod sloganom „lifeaholic“ ili u bukvalnom prevodu „onaj koji voli život“, Rider predstavlja slobodan duh i mladalački način života. Lajfaholičari su autentični, kreatori svog strastvenog života koji žive punim plućima. Ključna reč Rider-a jeste sloboba i onaj osećaj da ste sami vladar svog sveta. A to je osećaj koji imate kada se raskomotite i uđete u novu Rider kolekciju koja ima modele podeljene za plažu, sport ali i urbane priče. Rider je inspirisan generecijama koje se stalno menjanju i stano žele više. Inspirisan je onima koji su uvek korak ispred. Glavna ispiracija kolekcije 2019 jeste „ulična revolucija“ i svi modeli u kolekciji odišu slobodom i ispiracijom sa različitih delova sveta. Rider je onaj balans između životnih momenata, zabave, sporta i slobodnog vremena. Komfor je još jedna reč koja se vezuje uz Rider brend i bez koje isti ne može da se zamisli. U Beach (plažnoj) kolekciji dominiraju jednostavne japanke inspirisane letom i letnjim motivima, surferima, muzikom, skejtbordingom i uličnom modom. Priloagođena  masovnoj prodaji i široj ciljnoj grupi, ova kolekcija namenjena je svima kojima je potrebna dobra i kvalitetna japanka za leto. R1 i R1 Energy su dominantni modeli kolekcije koji ostaju dosledni sebi ali svake sezone donose novu energiju na stopala i upotpunjuju leto lajfaholik koracima. Nešto ošrtijih linija, ali poboljšane EVA i Dry Eco foam tehnologijom mekanog gazišta uz pomoću koje stopalo ostaje suvo prilikom, Sportska kolekcija se pre svega ogleda u komforu. Namenjena je onima koji vode aktivan život i ubodnost im je na prvom mestu. Infinity modeli Ridera nose inspiraciju iz 90-tih godna. Retro izgled i japanke i papuče kakve su nekada bile u modi vratile su se na velika vrata. Za one koji vole klasu više i od svoje letnje obuće žele da je drugacčija, Urban kolecija nudi modele koji pored PVC materijala i tehnologije Dry Eco Foam uključuju i tekstil u svoje modele. RX Sandale izuzetne udobnosti i atraktivnog dizajna izdvajaju se iz kolekcije kao idealan saputnik za sve životne avanture. Rider je brend za sve koji vole neprikosnoveni osećaj slobode, a koji je bolji osećaj od toga kada ste rasterećeni i u japankama.  
25.
May
2019
Blog
Ove sezone najpoznatiji letnji brend Ipanema donosi čak 18 različitih boja u paleti osnovnog Ipanema Tan Colors modela. Sigurni smo da ćete pronaći svoju omiljenu boju ili možda i više njih.
18.
Apr
2019
Blog
Kako dođe lepo vreme i toil dani, bez obzira na trenutne trendove, cipele u neon bojama omiljeni su modni dodatak mnogima. Bez obzira da li imate afinitete prema fluorescentnim trendom ili ne, gaziti vruće ulice u šokantnim nijansama je još jedan upečatljiv izbor za pročeće i leto.
string(0) ""
string(0) ""