Blog
18.04.2019.

Animal print dominira i ove sezone

Dobra strana mode je u tome što u svakom trenutku može da istakne vaše skrivene ili pak one za koje niste ni znali da ih imate, strane. Uz vanvremenski animal print i ove sezone moći ćete slobodno da prošetate svoju “divlju stranu”.

Bilo da želite da podignete neutralan izgled ili dodate „wow“ faktor večernjoj odevnoj kombinaciji, cipele ukrašene ovom štampom su savršeni par.

Ove sezone biraju se cipele, patike, platforme, pa čak i čizme sa animal printom. One će ostaviti pravi utisak gde god da se pojavite, pogotovo ako zaista znate da ih stilizujete na pravi način.

Sa jednostavnom, minimalističkom odećom u krem boji ili sa jednostavnom crnom haljinom, cipele sa leopard printom će za kratko vreme postati vaš omiljeni par za kombinovanje. Ako želite da izgledate još upečatljivije, odaberite cipele sa zanimljivom i neobičnom potpeticom, leopard print baletanke ili ravne cipele sa pertlicama.

U ponudi Carvel brendova možete naći ravnu, obuću na štiklu ali i parike sa ovim nezaobilaznim printom koji nas prati iz sezone u sezonu..

Ostavi komentar

Slični članci

12.
Jun.
2019.
Blog
Rider je brend letnje obuće inspirisan pokretima i modnim trendovima inspirisanih uličnom modom. Pod sloganom „lifeaholic“ ili u bukvalnom prevod...
25.
May.
2019.
Blog
Ove sezone najpoznatiji letnji brend Ipanema donosi čak 18 različitih boja u paleti osnovnog Ipanema Tan Colors modela. Sigurni smo da ćete pronaći svoju omi...
18.
Apr.
2019.
Blog
Kako dođe lepo vreme i toil dani, bez obzira na trenutne trendove, cipele u neon bojama omiljeni su modni dodatak mnogima. Bez obzira da li imate afinitete ...
string(0) ""