Blog
18.04.2019.

Neon - nezaobilazni prolećni trend

Kako dođe lepo vreme i toil dani, bez obzira na trenutne trendove, cipele u neon bojama omiljeni su modni dodatak mnogima.

Bez obzira da li imate afinitete prema fluorescentnim trendom ili ne, gaziti vruće ulice u šokantnim nijansama je još jedan upečatljiv izbor za pročeće i leto.

Najpoznatiji trend tokom proteklih sezona je praktično postao zaštitni znak ove sezone. Uključujući naše omiljene modele letnjih sandala, obuća u jarkim neon bojama je jedan od najjednostavnijih načina da istaknete svoj dnevni izgled i na lak način stvorite moderan i avanturistički look.

Sa obućom u neon boji kombinujte jednostavnu odeću, klasična majica i teksas šorts u kombinaciji sa neon espadrilama, savršena je kombinacija za šetnju na moru, dok crna haljina dokazuje svoju svestranost u paru sa neon cipelama.

Cipele u neon bojama mogu poslati mnogo različitih poruka. Ako se odlučite za klasičan stil 80-ih, nosite neon cipele sa haljinom.

Kada imate modnu inspiraciju, neka vaš stil odražava izgled, tako da vaša neonska obuća ima smisla. Ove boje uvek inspirišu na dobru energiju, muziku i lepo vreme, a sigurn smo da ćete ovog proleća pronaći idealan par upečatljive obuće za sebe.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

10.
Oct.
2019.
Blog
Ništa tako dobro ne signalizira dolazak jeseni kao onaj momenat kada svu svoju omiljenu letnju obuću morate da odložite ne bi li obezbedili mesta za č...
12.
Jun.
2019.
Blog
Rider je brend letnje obuće inspirisan pokretima i modnim trendovima inspirisanih uličnom modom. Pod sloganom „lifeaholic“ ili u bukvalnom prevod...
25.
May.
2019.
Blog
Ove sezone najpoznatiji letnji brend Ipanema donosi čak 18 različitih boja u paleti osnovnog Ipanema Tan Colors modela. Sigurni smo da ćete pronaći svoju omi...
string(0) ""
string(0) ""