Blog
18.04.2019.

Neon - nezaobilazni prolećni trend

Kako dođe lepo vreme i toil dani, bez obzira na trenutne trendove, cipele u neon bojama omiljeni su modni dodatak mnogima.

Bez obzira da li imate afinitete prema fluorescentnim trendom ili ne, gaziti vruće ulice u šokantnim nijansama je još jedan upečatljiv izbor za pročeće i leto.

Najpoznatiji trend tokom proteklih sezona je praktično postao zaštitni znak ove sezone. Uključujući naše omiljene modele letnjih sandala, obuća u jarkim neon bojama je jedan od najjednostavnijih načina da istaknete svoj dnevni izgled i na lak način stvorite moderan i avanturistički look.

Sa obućom u neon boji kombinujte jednostavnu odeću, klasična majica i teksas šorts u kombinaciji sa neon espadrilama, savršena je kombinacija za šetnju na moru, dok crna haljina dokazuje svoju svestranost u paru sa neon cipelama.

Cipele u neon bojama mogu poslati mnogo različitih poruka. Ako se odlučite za klasičan stil 80-ih, nosite neon cipele sa haljinom.

Kada imate modnu inspiraciju, neka vaš stil odražava izgled, tako da vaša neonska obuća ima smisla. Ove boje uvek inspirišu na dobru energiju, muziku i lepo vreme, a sigurn smo da ćete ovog proleća pronaći idealan par upečatljive obuće za sebe.

Ostavi komentar

Slični članci

12.
Jun.
2019.
Blog
Rider je brend letnje obuće inspirisan pokretima i modnim trendovima inspirisanih uličnom modom. Pod sloganom „lifeaholic“ ili u bukvalnom prevod...
25.
May.
2019.
Blog
Ove sezone najpoznatiji letnji brend Ipanema donosi čak 18 različitih boja u paleti osnovnog Ipanema Tan Colors modela. Sigurni smo da ćete pronaći svoju omi...
18.
Apr.
2019.
Blog
Dobra strana mode je u tome što u svakom trenutku može da istakne vaše skrivene ili pak one za koje niste ni znali da ih imate, strane. Uz vanv...
string(0) ""